Wedstrijdzeilen!

written by Gerben Hartog  on  June 28  of  2020 and read by 82

print  
Na maanden van poetsen en klussen aan de boot, mag hij nu weer het water in om te doen waar de soling echt voor gemaakt is: Wedstrijdzeilen!
In deze nieuwsbrief zetten we een aantal wedstrijden voor je op een rij. Verder zijn we bezig met het organiseren van een trainingsweekend in Hellevoetsluis. Hier komen we later op terug.
We hopen jullie allemaal weer snel op het water te zien.

NIEUWSTE RIVM REGELS
Klik op deze link om te nieuwste regels te lezen omtrent meermansvaren en competities.
https://www.watersportverbond.nl/nieuws/meermansvaren-wedstrijden-en-zomercompetitie-toegestaan-vanaf-1-juli

WOENSDAGAVOND WEDSTRIJDEN
Kralingse plas, vanaf 1 juli wekelijks
Vanaf 1 juli t/m 30 september mag de soling klasse deelnemen aan alle woensdagavond wedstrijden. Meer info en inschrijven kan via https://www.rzv.nl/zeilen/wedstrijdzeilen/woensdagavondwedstrijden/wedstrijdbepalingen/

Afgelopen woensdag waren er al 4 solingen aan het trainen. Lijkt het je ook leuk om deel te nemen, maar zoek je een plek voor de boot of voor een mogelijkheid om te kranen? Neem dan contact op met Rudy den Outer (06-24218063).

WIJNMAAND EVENEMENT
Alkmaardermeer, 26-27 september
AlkmaarderMeer zou het leuk vinden als we deelnemen. We mogen starten als we minimaal vijf boten hebben, dus meld je zo snel mogelijk aan!
Deelname is € 45,- per boot. Kranen is gratis en er kan eventueel ook gratis gekampeerd worden. Voor meer info en aanmelden klik je hier.

BOTERLETTERRACE
Kralingse Plas, 28 en 29 november
Meer informatie via deze link: Boterletterrace.
https://boterletter.rzv.nl

NIEUWE SOLING BESCHIKBAAR
De NED 39 is overgenomen en nu beschikbaar voor enthousiastelingen, die graag met wedstrijden in een soling mee willen zeilen, maar (nog) geen eigen boot hebben. Ben jij iemand of ken jij iemand die hier graag gebruik van zou willen maken? Neem dan contact op met Ben Boogaerdt. ;b.boogaerdt@chello.nl

Met vriendelijke groet, Gerben den Hartog Secretaris

print